Image Alt

izdelki

Tretma za obnavljanje kože z glikolno kislino

24,90 21,50

Glikolna kislina velja kot sveti gral za obnovo kožo, saj učinkovito odstrani zunanjo plast odmrlih celic iz kože in razkrije svetlejšo, svežo kožo.

Opozorilo: Izdelek vsebuje glikolno kislino (AHA), ki lahko naredi kožo še občutljivejšo na sončne žarke in povzroči hitrejše in močnejše sončne opekline, zato je izredno pomembno, da med uporabo tega izdelka VEDNO podnevi nosite kremo ali puder z zaščitnim faktorjem.

- +
Šifra: a1-2-1-1-1-1 Kategorija:

Opis

Tretma za obnavljanje kože z glikolno kislino

Neverjetna nega obraza, ki bo že po parih nanosih pričarala lepšo kožo

Pomaga pri glajenju gub in omogoča postopno bledenje temnih madežev

Trda in suha mesta bodo dobila lepšo preobleko

Izboljša in uravnoteži ten kože

Uporablja se tudi za odstranjevanje bradavic in pigmetnih madežev

Najbolj znana in najpogosteje uporabljena alfa-hidroksi kislina je glikolna kislina, pridobljena iz sladkornega trsa.

Ta pospešuje odstranjevanje odmrlih kožnih celic s površine kože, čisti pore in na ta način tudi preprečuje mašenje por in nastanek mozoljev. Glikolna kislina velja kot sveti gral za obnovo kožo, saj učinkovito odstrani zunanjo plast odmrlih celic iz kože in razkrije svetlejšo, svežo kožo. Zaradi luščenja se koža hitreje obnavlja, pigmentni madeži in lise pa začnejo bledeti, ko se odmrle potemnjene kožne celice postopno odstranjujejo s površja. Glikolna kislina tudi vlaži kožo in vzpostavlja njeno naravno ravnovesje. Kombinacija sestavin z posvetlitvenim učinkom in AHA kisline, je idealna nega za hiperpigmentirano kožo.

Dodatne informacije

Količina

10ml

Sestavine

INCI: aqua, glycolic acid

Uporaba

Uporaba

Tekočina, podobna toniku, ki se nanaša direktno na očiščen obraz . Uporaba 2x na teden zvečer, NE pogosteje. Na očiščen obraz si nanesite tonik, tudi po vratu. Po toniku nanesite glikolno kislino in pustite delovati 5-10 min, nato sperite z vodo (pazite na oči). Glikolna kislina lahko po nanosu pika ali malo skeli, kar je normalen pojav delovanja.

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo v kombinaciji s kremo Večna Mladost.

Priporočen je 3-4 TEDENSKI tretma (jesen, pomlad).

Rok uporabe: 1 leto

OPOZORILO: Izdelek vsebuje glikolno kislino (AHA), ki lahko naredi kožo še občutljivejšo na sončne žarke in povzroči hitrejše in močnejše sončne opekline, zato je izredno pomembno, da med uporabo tega izdelka VEDNO podnevi nosite kremo ali puder z zaščitnim faktorjem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tretma za obnavljanje kože z glikolno kislino”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Ponudite svoji koži najboljše kar ponuja narava.