Image Alt

izdelki

Pomlajevalni set za kožo z vidnimi gubicami

From 14,50 From 13,50

Pomlajevalni set je sestavljen iz Kreme Večna Mladost in Vlažilnega seruma s hialuronsko kislino, v kombinaciji s Pomlajevalnim serumom s čebeljim strupom. 


Prodajne opcije

TESTNI SET

vsebuje 3ml Kremo Večna Mladost, 3ml Pomlajevalni serum s čebeljim strupom in 3ml Vlažilni serum

MALI SET

vsebuje 30ml Kremo Večna Mladost, 30ml Pomlajevalni serum s čebeljim strupom in 30ml Vlažilni serum

SREDNJI SET

vsebuje 30ml Kremo Večna Mladost, 30ml Pomlajevalni serum s čebeljim strupom in 50ml Vlažilni serum

VELIKI SET

vsebuje 50ml Kremo Večna Mladost, 30ml Pomlajevalni serum s čebeljim strupom in 50ml Vlažilni serum

Opozorilo: Set ni primeren za ljudi, ki imajo alergijo na čebelji pik.

- +
Šifra: a1-2-1-1-2-1 Kategorija:

Opis

Namenjen je zrelejši koži z vidnimi gubicami.

Uporaba vlažilnega seruma pred nanosom kreme, pripomore k boljši vpojnosti in prodornosti hranil iz kreme v globje sloje kože. 

Pomlajevalni serum je odličen dodatek, ki zrelejši koži pripomore pri hitrejši regeneraciji kože in globinskemu glajenju gubic. Redna uporaba bo pospešila tvorbo kolagena in elastina in koži vrnila mladostnost in svežino.


Dodatne informacije

Set

Testni set, Mali set, Srednji set, Veliki set

Uporaba

Uporabo priporočamo zjutraj in zvečer

Pred uporabo izdelkov je potrebno obraz očistiti
Nego začnite s pomlajevalnim serumom, nadaljujete z vlažilnim serumom in zaključite s kremo. V primeru, da precenite, da vaši koži bolj ustreza, lahko začnete z vlažilnim serumom in nato nanesete pomlajevalni serum.

Pomlajevalni serum

se uporablja na predelih, kjer so že vidne gubice. Nanašajte na tanko in vtirajte tako dolgo, da se lepo vpije v kožo. V primeru razdražene, občutljive ali vnete kože bodite previdni pri uporabi - lahko se pojavi rahel pekoč občutek, ki načeloma kmalu izgine. V primeru, da pekoč občutek postane nevzdržen, produkt izperite z vodo. V primeru, da se serum nanaša okoli oči bodite previdni, da ne pride v stik z očmi.

Priporočena uporaba 1x do maksimalno 2x na dan po lastni presoji. V primeru, da ugotovite, da vam bolj ustreza, če začnete z vlažilnim serumom in nato nanesete pomlajevalni serum, sledite temu. Prisluhite svoji koži.


Vlažilni serum

Na obraz in predel vratu nanesite vlažilni serum in počakajte, da se ta vpije. Pri tem lahko kožo rahlo zategne - to je znak, da vaša koža potrebuje več vlage. Priporočamo, da si rahlo navlažite obraz s hidrolatom damaščanske vrtnice ali pomaranče. Kožo si lahko navlažite tudi z vodo. Počakajte, da koža vlago popije vase, saj na tak način omogočite svoji koži dodatno vlaženje. Ta postopek lahko ponovite 1-2 krat, odvisnost od potreb vaše kože. 


Krema Večna mladost

Ko se serum vpije, nanesite kremo Večna mladost. Ko nanašate kremo na obraz, bodite pozorni na drsenje vaših rok po koži. V začetku bo to drsenje gladko. Ko začne koža kremo srkat vase, postane to drsenje težje in to je znak, da vaša koža potrebuje več vlage. Ker želimo svoji koži le najboljše, ponovite postopke, ki je že opisan pri “Vlažilnem serumu”, dodajanje vlage v obliki hidrolatov ali vode. Postopek lahko ponovite, da koža vpije čim več vode. Zaradi posebne tehnike izdelave koža kremo Večna mladost zelo vpija. S tem, ko nanašate vlago, pomagate svoji koži, da posrka vase več vode in vse aktivne sestavine, ki so v kremi.


Izdelki v setu

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pomlajevalni set za kožo z vidnimi gubicami”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Ponudite svoji koži najboljše kar ponuja narava.