Image Alt

izdelki

Set Klasik

From 12,90 From 10,90

Set Klasik vsebuje kremo Večna mladost in Vlažilni serum s hialuronsko kislino, ki veljata za nepogrešljivo kombinacijo. Pri svoji funkciji na koži se namreč izjemno dopolnjujeta in izboljšata posamezen učinek.

Prodajne opcije

TESTNI SET

vsebuje 3ml Kremo Večna Mladost in 3ml Vlažilni serum

MALI SET

vsebuje 30ml Kremo Večna Mladost in 30ml Vlažilni serum

SREDNJI SET

vsebuje 30ml Kremo Večna Mladost VM in 50ml Vlažilni serum

VELIKI SET

vsebuje 50ml Kremo Večna Mladost VM in 50ml Vlažilni serum

Opozorilo: Set vsebuje čebelji strup. Na voljo tudi različica brez čebeljega strupa - v primeru alergije na čebelji strup, vam lahko pošljemo set brez čebeljega strupa.

- +
Šifra: a1-2-1-1-2 Kategorija:

Opis

Za vse tipe kože

Uporaba vlažilnega seruma pred nanosom kreme, pripomore k boljši vpojnosti in prodornosti hranil v globlje sloje kože. Po uporabi je naša koža bolj nahranjena, sijoča in pomlajena.
Kombinacija Vlažilnega seruma in kreme Večna mladost daje koži optimalno zaščito in zmanjšuje vpliv temperaturnih razlik in drugih vremenskih vplivov.
Redna uporaba vidno izboljša strukturo in tonus kože.

Dodatne informacije

Set

Testni set, Mali set, Srednji set, Veliki set

Čebelji strup

S čebeljim strupom, Brez čebeljega strupa

Uporaba

Uporabo priporočamo zjutraj in zvečer

Pred uporabo izdelkov je potrebno obraz očistiti

Vlažilni serum

Na rahlo vlažen obraz in predel vratu nanesite vlažilni seruma in počakajte, da se ta vpije. Pri tem lahko kožo rahlo zategne - to je znak, da vaša koža potrebuje več vlage. Priporočamo, da si rahlo navlažite dlani in vodo potapkate po obrazu in vratu. Po tem počakajte, da koža zopet popije vlago vase in na ta način omogočite dodatno vlaženje. Obraz si lahko navlažite tudi s hidrolatom damaščanske vrtnice ali pomaranče. Ta postopek lahko ponovite 1-2 krat, odvisno od potreb vaše kože.

Krema Večna mladost

Nato na rahlo vlažen obraz (preden koža vse spije) nanesite kremo Večna mladost. Ko nanašate kremo na obraz, bodite pozorni na drsenje vaših rok po koži. V začetku bo to drsenje gladko. Ko začne koža kremo srkat vase, postane to drsenje težje in to je znak, da vaša koža potrebuje več vlage. Ker želimo svoji koži le najboljše, ponovite postopek, ki je že opisan pri “Vlažilnem serumu”, dodajanje vlage v obliki hidrolatov ali vode. Postopek lahko ponovite, da koža vpije čim več vode. Zaradi posebne tehnike izdelave koža kremo Večna mladost zelo vpija. S tem, ko nanašate vlago, pomagate svoji koži, da posrka vase več vode in vse aktivne sestavine, ki so v kremi.

Izdelki v setu

IZDELKI V SETU

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set Klasik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Ponudite svoji koži najboljše kar ponuja narava.