SVETOVANJE

Kako najbolje zadovoljiti potrebam vaše kože

Pri našem podjetju cenimo osebnostni pristop in smo svojim strankam pripravljeni prisluhniti. Verjamemo, da je vsak človek svoj unikat in da si vsaka koža zasluži osebno obravnavo.

Prav zato smo vam pred nakupom izdelkov kozmetike Večna mladost pripravljeni ponuditi brezplačno svetovanje. Andreja vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami iz prakse lahko iz prve roke povedala, kako se lotiti negovanja svoje kože. Na klicu (ali osebnem srečanju) se boste pogovorili o stanju vaše kože, o vaših dosedanjih izkušnjah z različnimi produkti in o priporočeni negi za naprej.

Kako lahko pomagamo?

Sprva je Andreja produkte razvijala z željo, da svoji koži ponudi najboljše, kar ponuja narava. Različne potrebe strank pa so privedle do tega, da smo produkte 5 let izpopolnjevali in dodajali vse več izjemno koristnih in hranljivih sestavin. Kmalu se je izkazalo, da smo s kombinacijo sestavin in z izredno globinsko vpojnostjo le-teh razvili formulo, ki je pri številnih uporabnikih doprinesla k izboljšanju stanja marsikatere problematične kože.

Glas od ust do ust se je širil hitreje, kot smo pričakovali. S ponosom lahko rečemo, da spodnje slike povedo več kot tisoč besed in da je takšna pomoč ljudem tisto, kar nas najbolj navdušuje in žene naprej. Ne da se opisati, koliko nam pomeni, da vam lahko z naravnimi sestavinami pomagamo do lepše in nahranjene kože.

Si želite celostne obravnave za izboljšanje stanja vaše kože?

Ogromno se lahko naredi s pravilno nego kože od zunaj, pomembno pa je tudi kako hranimo in skrbimo za naše telo. Koža je naš največji organ, ki odraža notranje stanje v telesu. V primeru, da želite več izvedeti tudi o pravilni prehrani glede na vaše stanje kože, se lahko s spodnjim formularjem prijavite tudi na brezplačnem kratkem posvetu z mag. Molekularne nutricionistike Tajo Karner.

Brezplačen posvet

V kolikor menite, da vaša koža potrebuje dodatno pozornost in si želite osebnega posveta, izpolnite spodnji formular in vas bomo kontaktirali.

Za hitrejšo obravnavo, vas pozivamo, da k svojemu povpraševanju priložite še sliko vaše kože. Na ta način vam bomo lahko najhitreje pomagali.


Dodaj sliko:

Galerija

Slike primerov kož, kjer smo dosegli viden rezultat ob uporabi različnih kombinacij izdelkov Večna mladost

Pogosto postavljena vprašanja

Kako to, da je ena krema namenjena vsem tipom kože?

Skozi čas in različne zahteve strank smo ugotovili, da ni nikakršne potrebe ločevati kreme za suho/mastno/problematično kožo. Težko znanstveno razložimo zakaj je temu tako, a izkazalo je, da kljub temu da je krema precej mastna, kože ne masti, ampak jo globinsko nahrani in pri tem ne maši por. Razlika pri uporabi je lahko le v tem, da bo suha koža potrebovala več kreme – nanešene z debelejšim slojem, medtem ko je ta sloj pri mastni/problematični koži lahko manjši. Pri različih tipih kože smo ugotovili, da je vsaka koža nekaj posebenega in vas pozivamo, da opazujte obnašanje vaše kože pri uporabi. Morda se bo sprva zdelo, da ne glede na to koliko kreme nanesete, se ta v celoti vpije, čez čas pa boste ugotovili, da potrebujete nanesiti manj. Vaša koža bo vase posrkala toliko kot potrebuje. Različna obdobja bodo zahtevala različno nego. Opazujte se, poslušajte svojo kožo in na način boste našli primerno nego zase.

Kaj je najprimernejša nega za problematično kožo z mozoljčkih?

Za nego problematične kože z mozoljčki vam svetujemo, da za najboljši rezultat izberete set za problematično kožo, ki vsebuje kremo Večna mladost, Vlažilni serum s hialuronsko kislino in Protivnetni serum s gotu kolo. Kombinacija vseh treh bo omogočila, da se vnetja umirijo, mozoljčki posušijo in mašenje por zmanjša. Hkrati pa bo ta nega omogočila, globinsko vlaženje in hranjenje kože, ki bo vplivalo na lepšo strukturo kože in bolj sijoč izgled.

Set za problematično kožo

Moja koža ima številne pigmentne madeže, kako bi jih lahko odstranili?

Za odstranje pigmentnih medežev, ki nastanejo bodisi od sonca ali od mozoljev, se je izkazala kot najuspešnejša glikolna kislina, ki intenzivno pospeši obnovo in regeneracijo kože. Svetujemo vam, da uporabite Tretma za obnovo kožo s glikolno kislino in skrbno sledite priloženim navodilom. Čudovita pomoč koži za njeno regeneracijo.
Opozorilo: Ker je pri uporabi glikolne kisline, koža izpostavljena luščenju in obnavljanju povrhnice, se intezivna uporaba tretmaja priporoča samo v spomladanskih in jesenskih mesec, ko je vpliv sonca in mraza na kožo manjši. Zmerno pa se lahko uporablja celo leto, samo da se v tem primeru glikolna kislina nanaša samo 1x na teden, obvezna pa je primerna zaščita pred soncem in mrazom.

TRETMA ZA OBNAVLJANJE KOŽE Z GLIKOLNO KISLINO

 

Ob tretmaju vam svetujemo tudi uporabo seta klasik – kreme Večna mladost in Vlažilnega seruma, ki bosta doprinesla k temu, da si koža hitreje opomore, zaščitena bo pred zunanjimi vplivi in hkrati zadovoljena s vsemi potrebnimi hranili

SET KLASIK

Kaj svetujete kot najboljšo kombinacijo za glajenje gub pri zrelejši koži?

Za zrelejšo kožo z gubicami svetujemo uporabo seta za zrelejšo kožo, ki vsebuje kremo Večna mladost, Vlažilni serum s hialuronsko kislino in Pomlajevalni serum s čebeljim strupom. S skupnimi močmi bodo vidno zmanjšali vaše gubice, koži povrnili svežino, mehkobo in mladost. Več o setu si lahko preberete tukaj:

POMLAJEVALNI SET ZA KOŽO Z VIDNIMI GUBICAMI

Rad/-a bi uporabil/-a Pomlajevalni serum s čebeljim strupom, ampak me skrbi ali pridobivanje čebeljega strupa škoduje čebelam. Kakšno je to pridobivanje in kaj to pomeni za čebele?

Brez skrbi, pridobivanje čebeljega strupa poteka popolnoma varno za čebele in ne ogroža njigovega zdravja. Čebelji strup se pridobiva s pomočjo steklene plošče, ki je rahlo stimulirana z nežno elektrodo in je nameščena pred vhodom v panj. Ob pristanku čebele ta rahla stimulacija spodbudi, da čebela piči v samo steklo in pri tem ne zgubi žela, ampak izloči samo delček svojega strupa. Ta strup se nato vsakodnevno postrga s steklene površine. Pri tem je zelo pomembno poudariti, da se za pridobivanje uporabljajo samo zdrave in močne družine čebel in  tudi pri teh je postopek kratkotrejen in občasen. 

Ravno zato je čebelji strup tako dragocena in visoko cenjena sestavina. 

Kožo mi po uporabi Vlažilnega seruma s hialuronske kisline rahlo zateguje, kaj svetujete?

Hialuronska kislina ima sposobnost, da vase veže vlago, zato ob nanasu vso vlago na koži vsrka vase. Ko začutite, da vam kožo zateguje, je to znak, da primanjkuje vlage, ki bi jo hialuronska kislina lahko posrkala v kožo. Priporočamo vam, da na rahlo s prsti na obraz nanesite vodo in počakajte, da koža vlago ponovno vsrka vase. V primeru, da bo še ostal občutek, da kožo zateguje, lahko postopek ponovite. Na ta način boste poskrbeli, da bo vaša koža izjemno navlažena.

Kremo Večna mladost sem naročil/-a že večkrat in opažam, da so si kreme med seboj rahlo različne. Zakaj pride do tega?

Krema Večna mladost je tako naravna, da lahko rečemo, da je živa. Ker poteka pridelava ročno in je odvisna od toliko različnih dejavnikov, je vsaka serija unikat zase. Posledično se lahko serije med sabo rahlo razlikujejo po barvi in teksturi. Na samo teksturo izjemno vpliva tudi zunanja temperatura, zato je krema v različnih letnih časih lahko drugačna. 

Pomembno je, da vas tudi opozorimo, da se lahko tekstura kreme spremeni v primeru, če se zunanja temperatura pogosto spreminja – vsako ohlajanje in ponovno segrevanje namreč vpliva na masla, ki jih krema vsebuje. V primeru, da je sprememba temperature zelo pogosta, lahko določena masla ostanejo strjena v obliki majhnih grudic. To ne spremeni učinkovitost kreme in ni pogosto, a prav je, da vas na to opozorimo.

Krema je pakirana v brezzračno embalažo zato, da je varovana pred okoljem in stikom s kožo. A ravno v primeru, da je izpostavljena različnim temperaturnim pogojem, se lahko zgodi, da ob koncu v lončku ostane krema na dnu in jo pumpica ne potegne več vase. Zato vam svetujemo, da v tem primeru kremo odprete, premešate in preostanek normalno porabite. Krema pri tem ne zgubi svoje funkcije.

Pozivamo vas, da nas v primeru, da se pri vaši seriji zgodi katera izmed zgornjih sprememb, o tem obvestite. Z vašim sodelovanjem lahko pridobimo dragocena opažanja, ki nam pomagajo pri izpopolnjevanju kreme. Močno si namreč prizadevamo, da bi te nevšečnosti čimprej odpravili, a zakoni narave zahtevajo svoj čas in nas vsakodnevno naučijo kaj novega.

Ponudite svoji koži najboljše kar ponuja narava.