Image Alt

izdelki

Set za problematično kožo

From 89,90

(1 mnenje stranke)

Set za problematično kožo je sestavljen iz najbolj prodajane kombinacije – iz Kreme Večna Mladost in Vlažilnega seruma s hialuronsko kislino, v družbi Protivnetnega seruma z gotu kolo. S skupnimi močmi izjemno pripomorejo pri zmanjševanju nečistoč in drugih kožnih nepravilnosti.

Prodajne opcije

MALI SET

vsebuje 30ml Kremo Večna Mladost in 30ml Vlažilni serum in 50ml Protivnetni serum

SREDNJI SET

vsebuje 30ml Kremo Večna Mladost VM in 50ml Vlažilni serum in 50ml Protivnetni serum

VELIKI SET

vsebuje 50ml Kremo Večna Mladost VM in 50ml Vlažilni serum in 50ml Protivnetni serum

Opozorilo: Set vsebuje čebelji strup. Na voljo tudi različica brez čebeljega strupa - v primeru alergije na čebelji strup, vam lahko pošljemo set brez čebeljega strupa.

Počisti
- +
Šifra: a1-2-1-1-2-1-1 Kategorija:

Opis

SET ZA PROBLEMATIČNO KOŽO

Uporaba vlažilnega seruma pred nanosom kreme, pripomore k boljši vpojnosti in prodornosti hranil v globlje sloje kože. Po uporabi je naša koža bolj nahranjena, sijoča in pomlajena.

Kombinacija Vlažilnega seruma in kreme Večna mladost daje koži optimalno zaščito in zmanjšuje vpliv temperaturnih razlik in drugih vremenskih vplivov.
Protivnetni serum pa poskrbi, da se koža hitreje celi in obnavlja, suši mozoljčke, preprečuje nastanek novih, blaži rdečico in vsestransko umirja kožo. Set za problematično kožo je primeren pri negi kože z aknami, ekcemi, pigmentnimi lisami, strijami, brazgotinami, psoriazi, atopičnem dermatitisu in pri drugih kožnih težavah.

Dodatne informacije

Set

Mali set, Srednji set, Veliki set

Čebelji strup

S čebeljim strupom, Brez čebeljega strupa

Uporaba

Uporabo priporočamo zjutraj in zvečer

Pred uporabo izdelkov je potrebno obraz očistiti
Nego začnite s pomlajevalnim serumom, nadaljujete z vlažilnim serumom in zaključite s kremo. V primeru, da precenite, da vaši koži bolj ustreza, lahko začnete z vlažilnim serumom in nato nanesete pomlajevalni serum.

Protivnetni serum

Pred uporabo serum pretresite. Na očiščen obraz napršite serum in z rokami enakomerno prenesite tekočino po celotnem obrazu. Počakajte, da se serum vpije.

Vlažilni serum

Na obraz in predel vratu nanesite vlažilni seruma in počakajte, da se ta vpije. Pri tem lahko kožo rahlo zategne - to je znak, da vaša koža potrebuje več vlage. Priporočamo, da si rahlo navlažite dlani in vodo potapkate po obrazu in vratu. Po tem počakajte, da koža zopet popije vlago vase in na ta način omogočite dodatno vlaženje. Ta postopek lahko ponovite 1-2 krat, odvisnost od potreb vaše kože.

Krema Večna mladost

Ko se serum vpije, nanesite še kremo Večna mladost. Ko nanašate kremo na obraz, bodite pozorni na drsenje vaših rok po koži. V začetku bo to drsenje gladko. Ko začne koža kremo srkat vase, postane to drsenje težje in to je znak, da vaša koža potrebuje več vlage. Ker želimo svoji koži le najboljše, navlažite roke in to vlago nanesite na kožo. Postopek lahko ponovite, da koža vpije čim več vode. Zaradi posebne tehnike izdelave koža kremo Večna mladost zelo vpija. S tem, ko nanašate vlago, pomagate svoji koži, da posrka vase več vode in vse aktivne sestavine, ki so v kremi.


Izdelki v seti

1 mnenje za Set za problematično kožo

  1. Kristina

    Krema večna mladost mi je močno izboljšala strukturo kože, po letih bojev z atopijskim dermatitisom. Sedaj končno lahko opazujem reakcijo kože, kaj mi škoduje in kaj ne. Koža je mehkejša, elastična, hitreje se celi.

    Res sem hvaležna!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Ponudite svoji koži najboljše kar ponuja narava.